Mer om att slitas mellan två platser..

“Jag vet precis vad du menar – men jag brukar istället tänka att jag har privilegiet att få ta del av två fantastiska världar istället för en”

Jag kände att jag behövde dela med mig av detta fina som lifeandloveinla skrev som svar på mitt tdigare inlägg. Just nu kan jag inte tänka så alls, jag är bara bitter och sur och grinig och det finns BARA nackdelar med det så det så. Blä blä blä.

Oooookej, jag är inte riktigt så bitter, typ, bara lite fast egentligen är jag det.. Så här kommer lite grejer jag ser fram emot med att komma tillbaka till Hawai’i.

Prinsessan Katia! Justen, vår granne, Curtis bästa vän och Katias ägare berättade att en morgon hade hon tvärstannat vid vår dörr och vägrat röra på sig (okej hon väger typ 3 kilo så det hade väl inte varit så svårt att tvinga henne) så Justen hade öppnat dörren och hon hade sprungit som ett skott rakt in i vårt sovrum för att leta efter oss.

Drinkar och andra roliga påhitt med den här tjejen

Sol, sol, sol och värme vilket vi har haft väldigt ont om de sex veckorna vi har varit här.. Brännan har bleknat och jag känner mig väldigt svältfödd på värme..

Listan kanske blir längre en annan dag men nu ska vi iväg på en brunchkryssning som vi fick i bröllopspresent av några av mina vänner..

3 thoughts on “Mer om att slitas mellan två platser..

 1. Anna Granström

  Jag vet vad du menar… Men jag tror att folk bara tänker att WOW, HAWAII! Vilken TUR du har och vilken LYX. De glömmer bort att det finns en vardag överallt… Och att hjärtat ständigt slits itu. Men ändå – det hade ju kunnat vara värre, typ om du träffat en snubbe från Sibirien 😉

  Hinner vi ses nåt igen innan du sticker?!

  Reply
 2. Swedish Army Wife

  Hu ja, jag kommer säkert också känna likadant efter min vistelse i Sverige snart…jag har inte varit hemma under sommartid på två år nu så det kommer kännas tungt när det är dags att åka tillbaka. Men vad gör man inte för kärleken :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>