De bortglömda blommorna

Jag glömde ju min fina blombukett men efter ceremonin sprang en av mina fina tärnor iväg och hämtade den. Prästkragar, förgätmigejer och rosa blommor som jag inte minns namnet på bestod den av.. Väntar förtfarande på de flesta bilderna men det finns en hel del upplagda på facebooken som jag väljer och vrakar mellan men förbered er på fler bildbomber..

2 thoughts on “De bortglömda blommorna

  1. Anna

    Jättefina foton från er stora dag. Har ni hunnit smälta att ni är man och fru nu? :) Måste definitivt besöka baren i Sthlm nästa gång jag är där. Det har kommit på tal men aldrig blivit av när jag varit där. Ett måste!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>