Bröllopsvals

Idag tränade jag och Curtis litegrann på det där med bröllopsvals.. Det gick sådär, min mamma höll på att skratta ihjäl sig och jag trampade Curtis på tårna.. Curtis behöver jobba på det där mer att skifta tyngden från den ena foten till den andra och jag behöver träna på att inte gapskratta och trampa honom på tårna.. Och vi har knappt tre veckor på oss att träna..

5 thoughts on “Bröllopsvals

  1. Henrietta

    Det ska nog gå bra för er :) Är det där med bröllopsvals en svensk tradition? Du får lova att lägga upp massa bilder från bröllopet sen! :) Var bor du i Sverige förresten?
    Angående skolböcker så har vår bokaffär alla böcker som man kan köpa eller hyra, men det är alltid svindyrt där jämfört med vad man kan hitta på amazon och andra sidor så jag brukar alltid köpa/hyra online. Den här gången hade jag beställt lite för sent så jag fick faktiskt skylla mig själv att jag inte fick den i tid…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>