Memorial Day

Idag var det Memorial Day och det var en riktigt härlig sista dag innan semestern i Sverige.. Först spenderade Cal och jag ett par timmar på stranden för att försöka få lite mer bränna..

Sen följde jag med Taylor och Natalie till en kyrkogård för döda militärer.. Det är en gigantisk kyrkogård som ligger högst upp på en kulle. Varje år på Memorial Day så sätter scouterna upp små flaggor på varenda grav (tusentals) samt en lei vid varje grav. En sån himla fin tradition och ett sådant fint sätt att minnas de som fallit.

Sedan gick Curtis, Sandra och jag till the Lantern Festival, lyssnade på lite uppträdanden och sedan var det dags att sjösätta våra vackra lyktor (har äntligen kommit ihåg vad det heter) och det var verkligen mäktigt att se alla människor där. Det var tydligen ungefär 40’000 människor där förra året och säkert minst lika många iår.. Vackert var det i alla fall

One thought on “Memorial Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>