Round top drive

Vi tog en liten tur upp till Round Top Drive för att titta på fyrverkerierna idag.. Jag hade dock slut på batterier i systemkameran så det blev bara min lilla kamrera. Fint var det i alla fall <3

Jag har börjat packa lite smått eftersom det kommer bli mycket att göra sista dagarna innan vi åker hem.. Halva väskan kommer ju vara full med bröllopsgrejer men lite annat ska jag nog lyckas få med mig hem..

Så här fin var förresten eenbean i Ashleys flower girl klänning som vi hämtade upp idag.. Den är dock liiiiite för stor för henne men jag hoppas att den kommer sitta perfekt på Ashley.

3 thoughts on “Round top drive

 1. Michelle

  Hej! Vet du något om skolan HPU? Jag har kommit in, men är inte helt 100% säker på om jag vill gå där då jag är lite fundersam över utbildningen? Du som bor på Hawaii kanske har hört något om det? :)

  Reply
 2. Henrietta

  Ja, även om du kanske inte är 100% beroende av en bil nu så är det alltid skönt att veta att man har möjligheten att kunna köra om man måste. När jag tog mitt körkort behövde jag väl inte det egentligen och hade jag ingen aning om att jag en dag skulle flytta till Texas, men nu är jag SÅ glad att jag redan hade det när vi flyttade hit.
  Åååh vad mysigt det låter med ett sånt bröllop! När blir det av?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>