SUNday

I söndags åkte Anna, Sandra, Cal, Curtis och jag (samt Curtis och mina misshandlade kroppar) först till Likeke falls och njöt av den vackra utsikten..

Sen åkte vi till en av mina favoritstränder, Kailua beach, och njöt av sol och värme i ett par timmar..

På kvällen hängde vi med lite kompisar hemma hos Curtis och Taylor och hans fickvän spårade ur totalt.. De slog varandra, och detta var inga gulliga småslag utan de misshandlade varandra.. De var sanslöst fulla båda två kändes det som.. Usch, börjar jag bli gammal när jag tycker att riktigt fulla människor (inte bara dessa två) bara är äckliga och patetiska? Ser lixom inte det roliga i att svepa sig redlös..

One thought on “SUNday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>