Mammi and Nadi go Aloha

Mamma kom fram klockan halv sex igår morse och eftersom vi ville att hon skulle få en normal dygnsrytm så gick mamma och jag direkt för att hajka Manoa falls. Det var superlerigt men massor av vatten i vattenfallet.

Sen åkte vi och shoppade, jag kom hem med en kofta och mamma kom hem med silvriga skor till kvällens “White party – bring the bling” för att fira Terry’s födelsedag på Next door. Mammas väska kom tyvärr inte med hennes ändrade resplan men som tur var kom de fram innan vi skulle på festen så jag fick mina älskade nya Versace – for H&M skor. De är superfina, men inte helt lätta att gå i..
Sen åkte vi till Magic Island för att titta på fyrverkerierna och sedan åkte vi vidare till Terry’s födelsedagsfest. Massor av vänner, spännande drinkar och en himla mysig kväll. Himla trötta dock så vi åkte hem ganska tidigt och både mamma och jag somnade direkt.
Från och med detta party ska han tydligen ha varje födelsedagsfest med olika versioner av “white party”, nästa år blir det “White party – retro”. Jag är i valet och kvalet mellan rollergirl i vitt eller 20-tal i vitt.. Men jag lär väl hinna ändra mig ett antal gånger tills det är dags..

3 thoughts on “Mammi and Nadi go Aloha

  1. Mikaela i San Francisco

    Åh vad härligt med mammabesök!! Vilken sporty mamma du har som åker till andra sidan jordklotet och dessutom hänger med på födelsedagsfest samma dag som hon landar. Inte dåligt. Ha det så himla mysigt tillsammans! Kram.

    Reply
  2. Duktiga Tjejen

    Vad fint! Och vad fin din mamma är!! Ps. Shoppa gärnet innan väskan kommer, men den kanske har kommit nu. Vi fick shoppa för 10 000 när väskan dröjde fem dagar på Puerto Rico 2010. Yey.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>