Jackass ginger hike – A must do!

Igår gick vi som sagt upp klockan halv sju för att hajka Jackass Ginger Trail och det var verkligen värt det. Det är en ganska kort hajk tills man kommer till ett alldeles fantastiskt fint litet vattenfall. Eftersom vi var där så tidigt var vår lilla (10 pers) grupp dessutom ensamma där vilket ju bara gör det bättre. Det var alldeles fantastiskt och ni trogna bloggläsare: Om ni kommer hit och vill så lovar jag att ta med er hit!

2 thoughts on “Jackass ginger hike – A must do!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>